Featured Post

A Traveler's Saga

Photo taken at Plitvice National Park, Croatia by Vibhor Dhote Oh! What are these days I have found myself in! The bagpacks I carry n...

Wednesday, September 26, 2012

The Versatile Blogger


I was just going through my mails like every other day, reading the
comments that my lovely readers  write on my posts. I was surprised to
find out that one of the mails didn't contain the usual comments
but my first award as a blogger.

All smiles, elation and gladness. :)
---
Rules

1. Thank the Person for nominating you for the award and provide a link back.
2. State 7 random facts about yourself.
3. Answer the questions asked by the tagger(s).
4. Generate 10 random questions for the bloggers you nominated.
5. Pass on the award to inform them.

Anil Kumar Yerrapragada passed on the award to me and a ton of thanks
 is what I give him  in return for making me smile today. He is an awesome
 blogger and a keen reader and he made my day with the following words-

"Congratulations :)

You've been awarded - The Versatile Blogger Award!!" :))

He authors the blog - Zindagi ke safar me

---
7 facts about myself?? Should be fun to write but will fill it later on.
---
Answers to the questions posed by Anil.

 1.       When was the last time you cried?
Ans: While watching Barfii :)) , a few days back

     2.       What was the last movie you have seen in a theatre?
Ans: The answer to this is again Barfii.

     3.       What is your favourite board game?
Ans: Scrabble, all time favourite :)

     4.       What are your favourite smell and sound?
Ans: The smell of Fevicol, hell yeah :P and the sound of my cell phone
vibrating indicating a new message received :P

     5.       Morning person or night owl?
Ans: Both :P

     6.       What is the first thing you think of when you wake up?
Ans: "Omg, how many hours did I sleep?" I then check the clock and
either jump out of bed or sleep some more :P

     7.       What is your favourite ice cream flavour?
Ans: Chocolate Mint :)

     8.       Name something you cannot wait for.
Ans: My first published work in the anthology A world rediscovered,
to be released tomorrow, can't wait :D

     9.       Do you believe in Santa Claus?
Ans: No way.

     10. When was the last time you held your breath?
Ans: when the results of the campus recruitment was just out (and I was on the list :D )

---
I'm passing this award to the following bloggers, of whom I am a fan:

      1.       Rahul ( http://randomrahul.blogspot.in/ )

      2.   Missy (  http://farfromflawlesslife.blogspot.in/ )

      3.       Leslie ( http://spoonfulofeverything.blogspot.in/ )

      4.       Aparna ( http://pacificimagineering.blogspot.in/ )

Congratulations!

---
Questions I would like you to answer:

1.      When was the last time you cried in public?
(even 4-5 people will be considered public)
2.      When was the last time you held your breath?
(swimming shouldn't be the answer :P )
      3.      What can make you smile during bad times?
      4.      What is the first thing you think of when you wake up?
    5.      What is the nickname you don't want people to call you?
      6.      What was your new year resolution for this year?
    7.      Do you believe in spirits?
      8.      Who is your role model?
      9.      What is your favourite colour?
      10.   Do you believe in true love and one love?

10 comments:

  1. Thank you so much, babe. You're such a sweetheart. :)

    ReplyDelete
  2. I don't even freaking remember when I cried in public..maybe when I was watching Tare Zameen Pe..seems ages ago..LOL! :-) Thanks so much for the award tho...you made my day..

    ReplyDelete
  3. Congo for the published work btw.. :-)

    ReplyDelete
  4. Hearty Congratulations Sanhita !!!

    Wish you tons of awards ahead

    ReplyDelete